Simona Popovici

Pentru mine, ALL LOVE, este cea mai simplă metoda de vindecare. Cum nu există boală făra o cauză spirituală, suntem datori faţă de noi,de tot ceea ce iubim şi faţă de univers, sa ne vindecăm. Noi oamenii, atunci cand suferim, reacţionăm diferit. Unii ascund “sub preş” în cel mai adânc colţ al inimii, intrând astfel intr-un sistemn de protecţie, blocând parcă timpul, unii aruncă vina în stanga şi în dreapta, trăind o viaţă plină de furie, supărări şi frustrări, neconştientizând că fiecare om trăieşte ce este “bine” pentru el şi construieşte drumul spre mântuirea sa, iar alţii se macină puţin căte puţin, condamnându-se că nu au făcut ce trebuia.

Această energie scoate la suprafaţă treptat, tot ce am ascuns, negat, condamnat, tot ce trebuie iubit, iertat, acceptat, inţeles, manifestat, etc. Ea te ajută să manifeşti ce, odată, ai blocat sau înfrânat datorită educaţiei, încrederii, curajului, puterii de a fi tu însuţi şi sa scoţi tot ce ai acumulat în timp, conştientizînd ce sac greu ai dus în spate.

Toate blocajele energetice create astfel, generează boli ce ne împiedică manifestarea deplină a tuturor calităţilor, dorinţelor, bucuriilor sau credinţelor noastre.

Ceea ce te copleşeşte mai mult decât amintirea momentelor grele din viaţa ta, este simţirea iubirii necondiţionate, a recunoştinţei şi a suţinerii universului. Trăirea acestei energii este foarte greu de exprimat în cuvinte, dar pe scurt, nu te-ai simţit niciodata atât de iubit, susţinut, puternic, unit cu toţi oamenii din lume.

Poate, ca orice om, aveam nevoie de o confirmare, deşi nu îmi puneam nici un fel de întrebări la nivel conştient, dar confirmarea mea supremă a fost momentul simţirii acestei enrgii pe Muntele Tabor, în locul în care a avut loc schimbarea la faţă a lui Isus Hristos.

Fiind vorba de “toată iubirea”, concentrându-se la nivelul inimii, aceasta energie o deschide şi declanşează treptat vindecarea noastră pe toate planurile: fizic, mental, emoţional şi spiritual.

Am scris aceste rânduri din inima şi m-aş bucura să ajungă la inimile tuturor celor ce le citesc.

ieromonarhul Hrisostom Filipescu scrie: “O inimă deschisă ştie ce are de făcut şi deschide şi alte inimi”, iar Părintele Porfirie zice: “Cea mai simplă cale de despătimire este iubirea”