Alexandru Burciu

Salut dragii mei!

Ma simt dator sa dau un testimonial asa ca am sa va descriu in cuvintele mele ce mi s-a intamplat la ultima intalnire cu Patrick Zeigler si cu grupul minunat de oameni care m-au ajutat.

In timpul unei meditatii condusa de Patrick am inteles despre ce este vorba in ALL LOVE.

Sper sa nu ma considerati nebun dar daca tot o veti face va rog sa veniti la un grup de ALL LOVE si apoi sunt sigur ca va veti alatura ”nebuniei” mele.

Am sa incerc sa va descriu in mare ce mi s-a intamplat in cateva cuvinte.

Am vazut cum ma duc spre Dumnezeu si L-am vazut ca fiind o sfera aurie si am intrat in acea sfera si apoi un sentiment de iubire pura m-a coplesit. Am izbucnit in plans si apoi mi s-a facut rusine de cum m-am comportat pana atunci cu semenii mei si m-am vazut cu alti ochi. Am inteles ca suntem toti unul si ca nu ar trebuie sa mai judec niciodata pe nimeni si sa fiu bun cu persoanele pe care le intalnesc in orice situatie in excursia prin aceasta viata. Am iesit din sfera dar un fir auriu a ramas intre mine si acea sfera. Mi s-a spus sa ajut ori de cate ori am ocazia si sa impartasesc lumina cu orince are nevoie.

Inainte de aceasta experienta daca cineva din grup avea o iesire mai zgomotoasa ma luau nervii instant si abia asteptam pauza sa imi exprim dezacordul cu altii si sa ii crititc pe cei care ma deranjasera dar dupa aceasta experienta fara nici un efort i-am inteles si le-am fost aproape incercand sa ii ajut.

Nu ai cum sa ramai la fel cand simti iubirea adevarata a lui Dumenzeu si realizezi ca nu ai nici un motiv real sa nu iti iubesti aproapele.

ALL LOVE este despre iubirea adevarata si despre conexiunea cu Dumnezeu… cel putin asa am simtit si Patrick mi-a confirmat.

Am participat la multe initieri in decursul vietii mele dar la nici una ca aceasta. La aceasta initiere am primit nu numai daruri dar si o misiune.

Sunt foarte multe de spus dar eu nu sunt un scriitor de romane. Ca sa intelegeti exact ar fi trebuit sa fiti acolo.

Dati-va o sansa si incercati!

Cu multa iubire, Alexandru Burciu

PS: Multumesc lui Patrick Zeigler, Corneliei Solomon, lui Dan Vatcu si tuturor oamenilor minunati din acel grup care mi-au fost aproape si m-au ajutat in aceasta experie

nta fantastica.

ALL LOVE !!!