Cu Patrick Sekhem Zeigler in Romania

M-a întrebat cineva…de ce an de an, cam din 2009, insist să îndrum oamenii spre workshop uri Patrick Scott Zeigler – SKHM/ALL LOVE? şi …de ce nu le fac eu dacă tot am învățat împreuna cu Patrick an de an?
Dar…eu țin curs All Love în fiecare luna. Si…sunt mulțumita de ceea ce fac şi de rezultatele obținute împreuna în grupurile de terapii. Daaar…eu nu sunt Patrick!!! De-a lungul timpului, pe parcursul transformării mele, am învățat să împărtășesc cu ceilalți ceea ce a fost “bun” pentru mine. Si…de ceva timp…in afara activităților pe care le conduc(cursuri, inițieri, terapii), am ales să vă prezint învățătorii mei spirituali. Asta că să nu mă credeți pe mine…sa vă convingeți! Însă, acum vorbim despre Patrick Scott Zeigler. şi este foarte greu să povestesc despre Patrick şi despre procesul de vindecare în cadrul terapiilor All Love… Toţi maeștrii pe care i-am ales sunt foarte importanți pentru viața  mea. Au fost ceea ce mi-a trebuit …la timpul potrivit…pentru a mă ajută să ” trec pragul”…Şi au recunoștința…veșnică(chiar şi cei care m-au scos de pe Facebook …mă gândesc…aşa….că …știu ei ce știu şi ce fac).

Voi spune acum aşa: Patrick Scott Zeigler, este pentru mine cel mai important OM pe care l-am cunoscut în viața  aceasta, din lumea aceasta. De ce? Pentru că mi-a dat posibilitatea sa-l cunosc pentru a mă cunoaște…Pentru că mi-a dat posibilitatea sa-l iubesc pentru a mă iubi şi pentru a iubi…Pentru că mi-a spălat sufletul, l-a mângâiat şi l-a așezat la locul lui. Pentru că a făcut în aşa fel încat…nu exista zi lăsată de Dumnezeu în care să nu-i simt prezenta …prin amprenta lăsata sufletului meu, personalității mele. Si…nu a făcut asta doar pentru mine. Sau… nu special pentru mine. Pentru toţi. Egal. Ce am făcut eu? M-am deschis să primesc. L-am urmat…in liniște…an de an. Si…in fiecare an…am simțit că mi-a lăsat ceva. Ceva care sa-mi amintească în fiecare zi că l-am cunoscut şi că mi-a atins sufletul. aşa funcționez eu. Astăzi! dacă mă uit în oglinda…îmi amintesc de Patrick. Când îmi place de mine…când…mă iubesc…îmi amintesc de Patrick. Atunci când cei cu care evoluez îmi pun răbdarea la încercare…când mă simt atacata…mă surprind că intru în inima mea şi spun…”OK”! Când îmi pup cățelul, când mă joc cu pisicuțele si…mai ales când mă trezesc dimineața lângă Mirel…îmi amintesc de Patrick. Si…pentru acestea şi …pentru mult mai multe …sunt recunoscătoare…lui Patrick. Știu că întâlnirea cu el m-a transformat. Dintre-un om în alt om. Toate acestea justifica insistenta cu care vreau să vi-l prezint Patrick!
Pentru mine, Cornelia Solomon, Patrick Zeigler este cel mai frumos, cel mai minunat, cel mai bun Om, învățător, vindecător…prieten.
OMULE, dacă te doare, dacă nu te accepți, dacă nu te simţi bine…tu cu tine…dacă vrei mai mult, dacă vrei să te schimbi…atunci…te rog eu frumos: da-ti voie să te întâlnești cu Patrick Scott Zeigler
…dacă pe toate acestea deja le-ai dobândit…poate vrei să întâlnești un model de răbdare, de modestie, de capacitate de înțelegere…Acesta este Patrick si…da-ti voie sa-l cunoști.

Ti-am spus toate aceste lucruri din tot sufletul meu…din toata inima mea – deschisa pentru ALL LOVE!
Tu…esti liber! Crede ce vrei! Înțelege ce vrei! Eu simt că am făcut ce trebuie…pentru tine!
Ce voi face pentru mine? Voi profita maxim de prezenta lui în Romania!
ALL LOVE, şi TIE!