Ateliere Sekhem/All-love

De ce un curs All Love? Păăi…în primul rând pentru a te întâlni cu tine… altfel decât o faci în viața ta de zi cu zi. Și …nu uita să aduci cu tine tot ceea ce crezi tu că trebuie schimbat, vindecat, înteles. Adu cu tine tot și pune la mijloc, în cerc. Apoi…pentru a te întâlni cu mine căci și eu voi aduce multe lucruri ce trebuie vindecate. Și, nu în ultimul rând pentru a te întalni cu alte persoane pe care le cunoști deja sau nu le cunoști.  Si ele vor aduce, de asemenea, multe…asemenea nouă… sau… multe lucruri noi. Și vom crea acolo o energie și ne vom folosi de ea pentru binele nostru suprem, pentru binele familiilor noastre și…de ce nu …al Universului?
Poate că vei afla de ce ești tu așa cum ești?!
Poate că vei afla de ce ai familia pe care o ai?!
Poate că vei afla de ce rezonezi sau de ce nu rezonezi cu unii și cu alții?!
Poate că vei afla DE CE NU REZONEZI CU TINE!
Saaau…poate că te frământă întrebarea ”Cu ce scop m-am născut?”!
Vino cu această întrebare, rostește-o în inima ta și…asta să sune ca și cum ai invoca energia ALL LOVE spunându-i ”Alungă iluziile din viața mea. Lasă-mă să văd limpede cine sunt – partea întunecată și lumina mea. Dă-mi curajul să iubesc profund și să înfrunt acea parte care are puterea de a distruge părți din mine și alte ființe umane…”
Și, pentru că din ce în ce mai mulți oameni sunt interesați de misiunea personală…cine știe?
Cu ce scop te-ai născut? Probabil că egoului nostru i-ar plăcea ca răspunsul să fie: o căsnicie fericită, o slujbă ideală sau împlinirea oricărui alt vis. Eu m-am convins că sensul și scopul vieții sunt, de regulă, cu sens mai mult spiritual și nu material. Asta nu înseamnă că m-am consolat…Aaa.. nuuuu! De multe ori mă mai aud certându-mă cu cineva de Sus! Misiunea personală ar fi după părerea mea dată de sus. Pur și simplu. Sunt daruri care, pe masură ce ne adaptăm la cine suntem, încep să pulseze în sufletul nostru și ajungem să dobândim acceptarea unei căi de slujire, o cale prin care ne descoperim aptitudinile înnăscute și, cu timpul, crescute pentru a îmbunătăți viața celorlalți și prin asta –  pe a noastră.
Deci…aici voi cita din Patrick Zeigler – creatorul sistemului ALL LOVE și anume că”motivul pentru care noi predăm cursuri este ca noi să învățăm și motivul pentru care ajutăm în  vindecari este ca noi să ne vindecăm”.

Așadar, dacă ai ceva de vindecat adu sâmbată și duminică  la workshop și….mulți se vor vindeca!

Durata cursului este între orele 10,00 și 18,00. Este timp pentru toți…pentru multe…
ALL LOVE!