Profesorul meu..

Este foarte greu să povestesc despre Patrick şi despre procesul de vindecare în cadrul terapiilor All Love… Toţi maeștrii pe care i-am ales sunt foarte importanți pentru viața  mea. Au fost ceea ce mi-a trebuit… la timpul potrivit… pentru a mă ajuta să “trec pragul”… Şi au recunoștință… veșnică.

Voi spune acum aşa: Patrick Zeigler, este pentru mine cel mai important OM pe care l-am cunoscut în viața  aceasta, din lumea aceasta. De ce? Pentru că mi-a dat posibilitatea să-l cunosc pentru a mă cunoaște… Pentru că mi-a dat posibilitatea să-l iubesc pentru a mă iubi şi pentru a iubi… Pentru că mi-a spălat sufletul, l-a mângâiat şi l-a așezat la locul lui. Pentru că a făcut în aşa fel încăt… nu există zi  în care să nu-i simt prezenţa… prin amprenta lăsată sufletului meu, personalității mele. Şi… nu a făcut asta doar pentru mine. Sau…  nu special pentru mine. Pentru toţi. Egal. Ce am făcut eu? M-am deschis să primesc. L-am urmat… în liniște… an de an. Şi… în fiecare an… am simțit că mi-a lăsat ceva. Ceva care să-mi amintească în fiecare zi că l-am cunoscut şi că mi-a atins sufletul. Aşa funcționez eu. Astăzi! Dacă mă uit în oglindă… îmi amintesc de Patrick. Când îmi place de mine… când… mă iubesc… îmi amintesc de Patrick. Atunci când cei cu care evoluez îmi pun răbdarea la încercare… când mă simt atacată… mă surprind că intru în inima mea şi spun…”OK”! Când îmi pup cățelul, când mă joc cu pisicuțele şi… mai ales când mă trezesc dimineața lângă Mirel… îmi amintesc de Patrick. Şi… pentru acestea şi… pentru mult mai multe… sunt recunoscătoare… lui Patrick. Știu că întâlnirea cu el m-a transformat. Dintr-un om în alt om. Toate acestea justifică insistenţa cu care vreau să vi-l prezint.  Pentru mine, Cornelia Solomon, Patrick Zeigler este cel mai frumos, cel mai minunat, cel mai bun Om, învățător, vindecător… prieten.

OMULE, dacă te doare, dacă nu te accepți, dacă nu te simţi bine… tu cu tine… dacă vrei mai mult, dacă vrei să te schimbi… atunci… te rog eu frumos: dă-ţi voie să te întâlnești cu Patrick Scott Zeigler… Dacă pe toate acestea deja le-ai dobândit… poate vrei să întâlnești un model de răbdare, de modestie, de capacitate de înțelegere… Acesta este Patrick şi…  dă-ţi voie să-l cunoști.