Alice Cismaru – Master Teacher Sekhem/ All-Love

Pot să glumesc şi să spun că Patrick Zeigler este ca „cireaşa după tort”, dorită de mulţi, râvnită de mulţi!

Da, din primul an în care l-am cunoscut pe Patrick în România, în Bucureşti în vara anului 2013, m-a impresionat. Doream să-l cunosc mai mult, mai mult. Mă atrăgea într-un mod ciudat, nu ştiam ce şi de ce. Aşa că l-am urmat în România an de an, în toate oraşele ţării. Ca să-l descopăr pe el, a trebuit să ajung la mine, să mă descopăr pe mine! Tocmai de mine fugeam de atâţia şi atâţia ani de zile! Prin el, cu el, datorită lui am ajuns în interiorul meu, m-am înţeles pe mine, am înţeles exteriorul meu mai bine, am experimentat în clasa de All Love cele mai puternice trăiri, cele mai frumoase sentimente de iubire şi compasiune, sentimente ce au schimbat fiinţa mea.  Am devenit profesor de All Love. La fel ca profesorul meu, am dăruit şi altora ce am descoperit, ce am învăţat despre mine, despre suflet, despre iubire, despre oameni, dar, în continuare, Patrick Zeigler rămâne pentru mine acel ceva pe care vreau să îl descopăr, pentru că Patrick an de an, vine cu ceva nou! Nu s-a oprit din căutat, din experimentat, din dăruit! Nu exagerez când spun că răbdarea lui cu mine, dar şi cu alţii, este infinită!

Oferi altora ceea ce ai în tine, ceea ce îţi oferi şi ţie! Iar Patrick deschide uşi! Uşa sufletului, uşa minţii către IUBIRE! Te provoacă să simţi, să alegi, să dăruieşti, să zâmbeşti şi DA, să Iubeşti! Patrick e plin de viaţă şi iubeşte oamenii din toată lumea! Am învâţat de la Patrick, cu Patrick să mă accept pe mine, să mă descopăr fără frică, şi să ador experienţa!

Patrick oferă un suport pentru grup, acel sprijin pentru a te deschide, a te cunoaşte, a te iubi, a iubi viaţa, sufletul şi oamenii, şi pentru a dărui la rândul tău altora din ceea ce ai! Să înveţi să ştii să dăruieşti şi să primeşti! Pare ciudat, dar pentru mulţi este o lecţie grea să înveţi să dăruieşti şi să primeşti iubire, sprijin, compasiune cu răbdare, acceptare, toleranţă şi iubire! Asta am învăţat eu de la Patrick! Dar, la fel ca și el, am învăţat să nu mă opresc! Să experimentez mereu All Love!