Daniela Berbece

Sunt recunoscatoare pentru oportunitatea de a-l intalni pe Patrick.
A aparut exact la momentul potrivit mie, in martie 2015. Ii multumesc pentru tot sprijinul, m-a ajutat foarte mult, mi-a vindecat sufletul.
Dupa acele 2 zile cu Patrick aveam o energie atat de frumoasa si luminoasa, imi vibra corpul din bucuria de a fi. Simteam ca traiesc, pe bune! Inca am acea stare si ma alimentez din ea, ca dintr-o perfuzie cu energie vitala, esenta pura a fiinte mele.
Patrick are o blandete minunata, privirea lui denota bunatate si daruire, iubire neconditionata. Acest om e deosebit, o capacitate imensa si o modestie incredibila. E minunat! Prin simpla lui prezenta simti energia, ce lumineaza si curata frica, vina, atasamentele, victimizarea, egoul. Am plans si am eliberat griul ce ma apasa, apoi am reusit sa rad, sa ma bucur de tot ce simt, de frumusetea vietii, pe care nu o mai vedeam de dupa perdeaua grea. Zburda copilul din mine.
Pastrez de la finalul intanirii cu Patrick o fotografie, l-am rugat sa imortalizam fericirea de pe chipul meu, bucurie launtrica ce mi-a trezit-o, ce stiam ca e in mine, insa dormea de mult. Acum e mai vie ca niciodata, si va ramne asa, cat vibrez iubire.
Recomand aceasta terapie de grup. Energia grupului sustine foarte frumos toata experienta, mai bine chiar decat la o sedinta individuala. Cand am vazut reactii la ceilalti participanti parca am vazut oglinzi, rezonam cu cate o traire, cu un gest, ceva din mine vedeam in ceilalti. Asta ma implica mai profund in procesul de vindecare, chiar fara sa realizez pe moment. Abia dupa cateva zile am simtit efectul, energia lucra…
Mi s-au intamplat apoi lucruri impresionante. Am putut ierta pe deplin si am putut iubi persoane, constienta ca nu mereu e reciproc sentimentul. Si e ok, atat cat pot oferi voi oferi. Energia lucreaza in mine si o pot impartasi. O fac frumos, curat si sincer. Primesc rasplata un sentiment incredibil de bine, de frumos! Si ce oameni deosebiti au aparut in viata mea de atunci! Sunt recunoscatoare pentru aceste daruri.
Va recomand din suflet sa participati la acest eveniment, este benefic, poate schimba perceptii si convingeri. Poate transforma.
Iubirea transforma, sporeste, implineste.
Primul pas: deschide-ti inima!