Mihaela Volfman

All-Love! Prima mea particcipare la un workshop a fost la Festivalul Holistic Therapy. Nu știam nimic din ceea ce se va întâmpla. Cornelia ne-a spus, în mare, ce trebuie să facem…Mai precis că nu trebuie să facem…Nimic …Doar să respirăm și să dăm voie energiei să ne conducă emoțiile, corpul, totul. A început meditația. Nu știu dacă eram singura persoană care participa pentru prima dată dar, parcă toți știau ce au de făcut. Eram oarecum curioasă dar, în același timp, mirată și…ușor speriată de tot ce se întâmpla în jurul meu. Lumea plângea, râdea, unii vibrau foarte tare(ceea ce m-a cam speriat puțin).

Nu eram într-o poziție comodă. După meditație s-a vorbit și despre inițieri, unele persoane fiind atăt de fericite de ceea ce au simțit, de tot ce s-a întâmplat. S-a vorbit mult. S-au spus unele povești…de viață. Lucruri la care persoanele s-au conectat. Eu am plâns. Am plâns tare. Dar nu știu nici acum de ce am plâns. Am plecat acasă puțin bulversată dar încet…încet am simțit o mare ușurare. Am rămas mirată de curajul oamenilor de a povesti celorlalți lucruri aproape intime despre ei și viața lor. O ascultam pe Cornelia la întâlnirile Reiki cum vorbește cu lejeritate despre ea, despre lucrurile bune și mai puțin bune din viața și experiența ei de viață. Cei care o cunoașteți știți despre ce vorbesc. Într-o zi chiar i-am spus că eu nu cred că aș putea vorbi despre mine.

Am și eu povestea mea…despre care nu credeam că voi vorbi vreodată. Credeam că pentru a spune despre tine și despre ce simți ai nevoie de curaj, de timp să te obișnuiești cu grupurile de terapie. Cornelia mi-a spus – vino în weekend la All Love și vedem. Dacă sufletul tău va dori să împărtășești cu grupul, o vei face. Am venit la workshopul de două zile. După prima meditație o doamnă a început să spună niște lucruri. Traume din copilărie, relația cu părinții…Simțeam că povestea este oarecum asemănătoare și când ea a terminat…m-am trezit vorbind despre mine. Vorbeam și nu-mi venea să cred. Am plâns și toți s-au ridicat și m-au îmbrățișat…Am simțit iubirea lor și am simțit că eu îi iubesc pe acei oameni pe care-i vedeam pentru prima dată. Am mai participat, am invitat-o și pe sora mea care m-a surprins. Am simțit că acolo, în energia grupului, ne-am cunoscut cu adevărat. A fost magic! Da.

Aș recomanda tuturor oamenilor pe care îi cunosc să încerce o astfel de experiență. Să meargă la o întâlnire cu ei înșiși în energia unui grup All-Love. Mulțumesc pentru că mi-am permis acest dar și oamenilor de acolo care m-au ajutat să simt iubirea cum nu credeam că este.