Cu Patrick în pace și armonie…în iubire…divină!

Să lăsăm corpul să facă ce vrea…ceea ce știe el mai bine…să face. Este ca atunci când simți un tremur din cauza frigului. Dacă lăsăm corpul să tremure va creste temperatura. În mișcarea naturală a corpului. Uneori aceste manifestări pot fi atat de puternic! Sunt vibrații. Iar vibrația ar putea fi atât de puternică cineva nu mai poate sta pe scaun. Nu este nici o problemă. De aceea avem saltele. Și chiar există persoane al căror corp se miscă foarte tare. Nu vă spunem asta pentru a vă speria. Ideea e să vă atenționăm că s-ar putea…și poate părea că ceva e în neregulă…acesta este motivul pentru care vă spunem toate acestea. În mișcarea naturală a corpului. Uneori aceste manifestări pot fi atat de puternic! Sunt vibrații. Iar vibrația ar putea fi atât de puternică cineva nu mai poate sta pe scaun. Nu este nici o problemă. De aceea avem saltele. Și chiar există persoane al căror corp se miscă foarte tare. Nu vă spunem asta pentru a vă speria. Ideea e să vă atenționăm că s-ar putea…și poate părea că ceva e în neregulă…acesta este motivul pentru care vă spunem toate acestea. În mișcarea naturală a corpului. Uneori aceste manifestări pot fi atat de puternic! Sunt vibrații. Iar vibrația ar putea fi atât de puternică cineva nu mai poate sta pe scaun. Nu este nici o problemă. De aceea avem saltele. Și chiar există persoane al căror corp se miscă foarte tare. Nu vă spunem asta pentru a vă speria. Ideea e să vă atenționăm că s-ar putea…și poate părea că ceva e în neregulă…acesta este motivul pentru care vă spunem toate acestea.

După cum stiți, cursul se desfășoară pe a doua zi. Și asta înseamnă că sunt doar două zile. Le putem petrece în frică dar, tot atât de natural și în același timp, poate fi foarte distractiv de la început. Este un proces natural, nu este nimic dramatic. De asemenea, apar manifestări și în plan emoțional…

Unii ar putea să înceapă să râdă foarte tare iar alții să plângă foarte tare. Este foarte important să nu judeci ceea ce simți. Este prima decizie pe care trebuie să o iei. Unii pot fi pentru a zecea oară la un curs. V-ați întors. Sfatul meu este să nu aveți asteptări. În sensul să nu asteptați să simțiți la fel. Lucrurile se schimba. S-ar putea să aveți manifestări total diferite. De aceea, dati-vă voie să simțiți exact ceea ce vine. Dacă nu simți nimic, dacă nu ai nici o reacție atunci scoate un sunet, lasă un sunet să iasă (aaaa…). Dacă-ți vine să plângi…plângi! Dacă-ți vine să râzi…râzi! Râzi pe deplin. Până termini de râs. Să nu vă preocupați de ceea ce spun ceilalți. De ceea ce cred ei despre voi. Sau…nu judeca ce se întâmplă în jurul tău, mai ales dacă tu ești opusul. Ce se întâmplă? Ce nebunie este asta? Ce nebunie e aici? Ce face cel de lângă mine? Of! Ceilalți râd …și eu…plâng. Râd de mine? Sau se întamplă să avem furie acumulată. Multă. Și trebuie exprimată. Trebuie să înțelegem că fiecare emoție este o ușă către inima noastră. Așa că …dacă simți emoție…trăiește-o și atunci…ușa către inimă se deschide și abia atunci energia poate fi mai puternică. De aceea, dacă vă lăsați liberi, în mod natural, putem avea experiențe intense foarte repede. Aceleași emoții, la fel de importante, pe alte căi, alte tehnici…se obțin foarte greu. Așadar permiteți-vă experiențe. Nu controlați nimic, nu stopați nimic. Lăsați să vină ceea ce trebuie să vină. Dacă apar astfel de lucruri se va produce în voi o evoluție foarte importantă. Poate că vă întebați: e bine pentru sănătatea mea? Fireste ca da! Unii dintre noi spun că nu simt. Putem să ne schimbăm într-un mod atât de important încât se va schimba și percepția despre simț…

Pot apărea schimbări, manifestări la nivel mental. Mintea să se oprească pentru o clipă. Exact ca la computer. Din ce în ce mai rar…mai încet…ce facem atunci? Resetare!!! Oprim toate acele programe care funcționează. Nu este o resetare atât de dramatică încât să uitați de voi…cine sunteți…unde sunteți și cu cine ați venit aici. Mai curând este un alt mod în care informația se procesează de către creier. Ba…s-ar putea să vă amintiți de lucruri de mult uitate sau chiar din alte vieți. Lucruri care, stocate acolo, v-ar putea afecta memoria…

La nivel spiritual …aici …unii oameni pot începe să vorbeasă limbi pe care nu le cunosc sau chiar necunoscute de cineva. Pot apărea viziuni…tulburări…unii intră în dialog cu entități superioare … Și lista ar putea continua.

Dar în esență, ceea ce se întâmplă și se experimentează este o deschidere a inimii ți ceea ce veți simți va fi o iubire mare într-un fel în care nu ați mai simțit-o până acum. Și…de multe ori apar senzații atât de puternice, extrem de bune…stări de orgasm! Și nu e ceea ce simțim atunci când facem dragoste ci…ceva în tot corpul și în afara corpului. Este uniunea cu Universul. Depinde unde ne îndreptăm atenția.

Pentru tot ceea ce se întamplă din punct de vedere energetic…avem totul în noi. Totul. Tot ce ne trebuie se află în interiorul nostru. E ceea ce există deja în noi. Ca atunci când te afli pe bicicletă. Copiii nu se nasc cu asta dar pe masură ce se urcă pe ea încep să simtă, învață și asta se va păstra. Odată cu experiența și lucrul cu energia, ulterior va deveni normal. Și ceea ce experimentăm aici vei putea continua și acasă, oricând și oriunde dorești. Asta de unul singur. La curs, în grup, este altfel. Energia de grup este mai mare. Este mai ușor să ridici și să crești energia într-un grup de oameni. Ca și cum fiecare dintre voi ați fi o baterie de un volt înmulțit cu 25 de cursanți …asta face o baterie de 25 de volți. Și același lucru se întâmplă acum pe planetă. Sunt foarte mulți cei care se concentrează pentru ridicarea vibrației. Și asta face să se schimbe constiința planetei. Energia apare ca și cum ar pulsa. Suntem constienți de aceste vibrații. Ca și cum ar vibra un aparat de masaj care emite unde. Ca un aparat de masaj …care…rupe blocajele… în timp. Modul de a vibra este mai degrabă intern. Asta, de obicei ne relaxează și obținem un efect plăcut. Cel mai important este să stăm relaxați și să respirăm” – Patrick Sekhem Zeigler .

Dacă ești curios, dacă îți dorești experimentarea celor mai sus…atunci noi așteptăm cu toată dragostea la workshop Sekhem/All-Love. Vezi calendarul evenimentelor.

Leave a Comment

Your email address will not be published.