Cum am învăţat eu să… IUBESC IUBIREA!

                                                                         Liliana Cojocaru, Maestru Sisteme Reiki

“Când inima se deschide, iubim aşa cum ne iubeşte Dumnezeu. Deschizându-ne inima, iubim pur şi simplu. IUBIM IUBIREA!” scria Cornelia Solomon în cartea ei -“SeKHeM/ALL-Love-Cu Patrick Zeigler în pace şi armonie”.

Sunt practicant Reiki de 5 ani. Credeţi-mă că cea mai lungă şi mai dificilă distanţă pe care o poate parcurge un om este de aproximativ 30 de centimentri. De la minte, la inimă! Pentru mine a fost greu. Cineva spunea că dacă ne dorim cu adevărat pacea spiritului, trebuie să coborâm în inimă. Acest spaţiu sacru este o carte a reamintirii, pentru a afla cine suntem cu adevărat, TREBUIE să facem asta. Ştiu că mulţi dintre noi cred că suntem numai lumină dar, conţinem şi întuneric. Dar, atăt timp căt integrăm asta… suntem salvaţi. Sau… mă rog, mai avem o şansă. Eu am găsit o cale! ALL LOVE!

SeKHeM/All LOVE este o cale de vindecare si evoluţie spirituală, descoperită si rafinata de catre Patrick Zeigler, fondatorul sistemului All Love/SKHM (Seichim). Multe dintre cele mai cunoscute sisteme de Reiki occidentale au o legatură puternică cu SeKHeM. Karuna Reiki și Tera Mai sunt cele mai cunoscute, dar aproape tot ceea ce numim Reiki nontradițional pornește de la un singur om: Patrick Zeigler. SeKHeM  a fost redescoperit de Patrik Zeigler in 1980, cand acesta a petrecut o noapte in Marea Piramida din Egipt şi a experimentat o iniţiere spontană, apoi a construit timp de peste trei decenii o tehnică „fără tehnică“ pentru ca şi alţii să poată merge pe aceeaşi cale.

Dintre toate sistemele de terapie şi de evoluţie spirituală, SeKHeM/All LOVE se detaşează prin faptul că propune de la bun început lucrul cu Sursa Universală sub toate aspectele sale. Sekhem este un cuvânt vechi, egiptean care înseamnă Putere. Putere a Energiei Universale. Este, de asemenea, echivalentul egiptean al termenului indian prana sau chi/ki. Am putea spune că Sekhem este o formă avansată de Reiki.

Funcționează aproximativ la fel ca și Reiki, dar cu o vibrație mult mai mare, iar vindecarea este mult mai profundă. Sekhem accesează energia iubirii necondiționate ce izvorăște din centrul spiritual al inimii, lucrează la acest nivel pentru extinderea inimii și ne oferă posibilitatea de a primi și de a dărui iubire. Este o cale de accelerare a puterii personale, bazată pe energia Sekhem și determină acordarea la această energie. Spre deosebire de Reiki, Sekhem nu cunoaște grade sau niveluri de inițiere individuale. Asta nu înseamnă că nu avem inițieri. Acestea se întâmplă spontan în timpul experențierii energiei Sekhem, prin acordarea la vibrația superioară conferită de energia Sekhem. Sekhem este un instrument puternic și avansat de eliberare prin dizolvarea blocajelor la nivel emoțional și mental dar și la nivel fizic și spiritual.

Sistemul urmăreşte vindecarea, dar mai ales evoluţia spirituală şi atingerea iluminării. Iar prin iluminare se înţelege aici intrarea în deplină armonie cu Universul, alinierea chakrelor pentru atingerea stadiului chakrei unificate în care este posibil să aducem în corpul nostru fizic, în această viaţă, toate celelalte corpuri, Sinele Superior, umbra, aspectul masculin şi cel feminin al divinităţii, trecutul şi viitorul, pentru a trăi pe deplin şi a ne manifesta aspectul divin. Pentru a vedea Lumina, a simţi Lumina, a manifesta Lumina.

Vindecarea blocajelor energetice, al suferinţelor provocate de trăirile şi sentimentele pe care nu le manifestăm, este prima etapă. După ce învăţăm să simţim, descoperim adânc în noi, după dureri sau bucurii pe care le ţinem ascunse, adevărata Iubire, deplina Iubire. Ea permite eliberarea corpului de orice constrângere.

All-Love este o cale. Spre noi înșine, spre esența iubirii.

Cu o experienţă de peste 30 de ani în terapii holistice Patrick Ziegler îşi traieşte viaţa susţinând workshop-uri All LOVE în întreaga lume. De mai bine de 10 ani, Cornelia Solomon este pricipalul facilitator si profesor al acestui sistem în Romănia.

All LOVE este o experienţă unică, o energie deosebită, subtilă, dar acelaşi timp puternică şi vindecatoare. Cu fiecare workshop, energia lucrează mai profund şi eliberează emoţii şi trăiri stocate în structurile noastre şi ne ajută să găsim răspunsuri la întrebări ce ne împovărează sufletul. Workshop-uri All LOVE sunt foarte eficiente, deoarece energia crește în grup, fiecare participant venind cu bucăţica lui.

Scopul participării la un workshop Sekhem/All Love este, în primul rând, de a simți deschiderea inimii spirituale – chakra inimii – Anahata și conectarea la Sinele Superior. Acest lucru permite energiei să curgă, să expandeze în tot corpul, activând celelalte chakre, corpul energetic. Ca şi participant tu nu trebuie să faci nimic. Nu e nevoie de o pregătire prealabila, nu trebuie să fi lucrat in vreun fel cu alte terapii energetice. Nu sunt necesare simboluri, precum in Reiki, pentru a realiza această conexiune și deschidere a inimii. Pur și simplu doar trebuie sa permiți energiei să facă ceea ce are de făcut. Energia are inteligență proprie, știe ce are de făcut. Patrick Zeigler ne îndeamnă să lăsăm energia să ne fie învățător, să permitem acesteia să ne influențeze la toate nivelurile. Ea este cea care activează Conștiința Superioară care va prelua conducerea – aceasta fiind cea care știe cel mai bine unde trebuie să acționeze, ce urmează a fi scos la vindecare. Energia acționează în valuri iar vindecarea se produce în straturi. Conștiința Superioară va stabili ordinea. Aceasta știe totul despre blocajele noastre și știe cum și când vin la vindecare. Sekhem întruchipează Iubirea și Lumina și acesta este și motivul pentru care Patrick Zeigler a numit All-Love metoda pe care a extins-o prin experimentarea și dezvoltarea sistemului Sekhem. Acest minunat sistem de vindecare vibraţională şi conştiinţă vie continuă să se extindă şi să crească pe masură ce noi ne extindem şi creştem.

  Ce înseamnă pentru mine ALL LOVE?

O nouă experienţă de fiecare dată. Descrierea experiențelor mele în cuvinte este foarte dificilă. Cum să descriu ceva care se face fară cuvinte? Pot să vă spun doar că e cea mai puternică experiență energetică pe care am simțit-o vreodată. Cu timpul am învățat că nu trebuie să am așteptări și să nu îmi planific nimic. Am învăţat să las energia să mă surprindă. Am înţeles că ea ştie cel mai bine ce blocaje urmează a fi vindecate.

Primul workshop a fost ciudat, fiindcă nu înţelegeam ce mi se întamplă. Am plâns foarte mult. Eu, care eram obişnuită să deţin controlul la orice, nu puteam să îmi stăpânesc lacrimile. Binenţeles că imediat am găsit explicaţia: empatia! Nu eram singura care plângeam. Plângeam din empatie. Am înţeles mai tărziu că erau lacrimile mele, neputinţele mele, durerile mele. Tot ceea ce am adunat şi ascuns de-a lungul existenţelor mele îmi împietrise inima… dar eu nu eram conştienta de asta. Au trecut ceva ani de atunci… încet-încet, inima mea a inceput să se deschidă. Vocea blăndă a Corneliei, “Da-ți voie să simţi, Lili! Doar atât trebuie să faci!”, mi-a dat curaj și siguranţă. Şi am început să experimentez. Am inţeles că doar de iubire aveam nevoie pentru a-mi deschide sufletul şi a mă cunoaşte cu adevărat. Am început să simt energia, să mă las cu totul în voia ei. Cu ajutorul energiei All love am avut parte de eliberări emoţionale profunde. Participarea la un workshop Sekhem/All-Love are ca scop principal deschiderea inimii pentru toată iubirea. Este copleșitor de fiecare dată. Sunt recunoscatoare Corneliei pentru toata iubirea ei. Cu inima ei mare… mereu ne cuprinde pe toți. Ea ne-a învățat că pe masură ce acest spațiu sacru este deschis, fără așteptări, fără presiune, apar vindecari miraculoase. ALL LOVE m-a ajutat să mă deschid către iubire. Acum privesc altfel viaţa. Iţi mulţumesc, Cornelia! Iți mulţumesc pentru că m-ai învăţat să “IUBESC IUBIREA”.  Mulţumesc Patrick Sekhem Zeigler pentru acestă cale minunată ! ALL LOVE! “

Nu trebuie să mă credeți pe cuvânt,Vă invit să experimentaţi și…convingeți-vă!

All Love este o invitaţie călduroasă pentru a te bucura pe deplin de viaţă şi pentru a reuşi să imbrăţișezi cu iubire toate aspectele existenţei tale! Primind iubire dăruind iubire – învățăm să iubim Iubirea!

Bibliografie

Cornelia Solomon-“SeKHeM/ALL-Love-Cu Patrick Zeigler în pace şi armonie”

 

All Love- interviu cu Patrick Ziegler 

Leave a Comment

Your email address will not be published.