De ce este Sekhem important


De ce este importantă vindecarea energetică Sekhem? Postat de Maya Ris marți, 4 august 2020 Ne schimbăm rapid și energia noastră se adaptează continuu la mediul său. În vindecarea energetică, Reiki a venit primul, apoi Seichim și apoi Sekhem. Pe măsură ce am continuat să creștem ca o comunitate, conștiința și energia noastră cresc și ele în frecvență. Mulți indivizi care au învățat aceste trei sisteme energetice au inovat și dezvoltat diverse afaceri antreprenoriale, servicii, creații artistice, sisteme, servicii și produse. Multe modalități de vindecare sunt variații ale acestor trei sisteme originale de vindecare. Sekhem nu este atașat sau bazat pe nicio religie, credință culturală, opinie politică sau sistem de gândire. Rolul lui Sekhem este de a dizolva ceea ce închide mintea și energia umană în construcții mecanizate și înghețate. Când suntem eliberați de construcții mentale dureroase și de interpretări false ale vieții, fluxul natural de energie și conștiințe revine și experimentăm viața dintr-un loc de adevărată libertate și o conexiune profund semnificativă cu toți. Energia este hrană pentru corp, minte și suflet. Când mâncăm alimente, trebuie să consumăm o mare varietate de alimente, astfel încât organismul să obțină toate mineralele, vitaminele și alți nutrienți de care are nevoie pentru o sănătate optimă. La fel este și cu energia. Avem nevoie de multe frecvențe vibraționale, deoarece corpul nostru, organele sale, mintea și emoțiile noastre vibrează pe diferite frecvențe. Pentru a fi sănătoși în mod vibrant avem nevoie de un spectru complet al tuturor frecvențelor vibraționale din care constă viața. Nu știm de ce frecvență va avea nevoie corpul, mintea și spiritul nostru la un moment dat. Acesta este motivul pentru care un sistem cuprinzător cu o gamă largă de frecvențe precum Sekhem este atât de benefic. Știți că Reiki este grozav, deoarece a funcționat întotdeauna fără greș și va funcționa întotdeauna, totuși, dacă nu ați învățat Sekhem, nu ați ști că, de exemplu, anxietatea, hiperactivitatea sau neliniștea sunt mult mai bine tratate cu Sekhem. Reiki is essential for the foundation. Seichim is essential for release of resistance and dissolution of solidified thought forms and limiting beliefs. Sekhem is the growth, expansion, innovation and creation.

When you learn Sekhem you receive all three systems: Reiki, Seichim and Sekhem.

When you are tuned into all three systems you have a very comprehensive set of tools. While Reiki has raised the frequency of our collective energy over the last one hundred years and continues to do so, many people, and especially millennials, are now ready to move faster than ever before.

The health problems and social issue we are facing today require powerful voltage that can reverse the cellular and physiological damage we inherited from the previous generations.

When we integrate the Sekhem frequencies we will as a collective, be ripe and ready to tune into, receive and utilise even higher frequency energies that improve things neither Reiki nor Sekhem can. We are changing and evolving all the time and this is reflected in our use of energy and expansion or contraction of our consciousness.


Reiki este esențial pentru fundație. Seichimul este esențial pentru eliberarea rezistenței și dizolvarea formelor de gândire solidificate și a credințelor limitative. Sekhem este creșterea, expansiunea, inovația și creația. Când înveți Sekhem primești toate cele trei sisteme: Reiki, Seichim și Sekhem. Când sunteți conectat la toate cele trei sisteme, aveți un set foarte cuprinzător de instrumente. În timp ce Reiki a crescut frecvența energiei noastre colective în ultimii o sută de ani și continuă să o facă, mulți oameni, și mai ales milenialii, sunt acum gata să se miște mai repede ca niciodată. Problemele de sănătate și problemele sociale cu care ne confruntăm astăzi necesită o tensiune puternică care poate inversa daunele celulare și fiziologice pe care le-am moștenit de la generațiile anterioare. Când vom integra frecvențele Sekhem, vom fi ca un colectiv, vom fi coapte și gata să ne acordăm, să primim și să folosim energii cu frecvență mai mare care îmbunătățesc lucrurile pe care nici Reiki și nici Sekhem nu le pot. Ne schimbăm și evoluăm tot timpul și acest lucru se reflectă în utilizarea energiei noastre și în expansiunea sau contracția conștiinței noastre.
Dacă ne ascultăm intuiția, observăm lovituri repetitive care se oglindesc în lumea exterioară și ne cheamă să luăm o acțiune specială și dacă observăm sincronicitățile pe măsură ce apar, vom fi îndrumați în direcția a ceea ce este cel mai bun pentru noi. Polarizează-te pentru a stimula creșterea interioară. Sari de la o polaritate la alta, sigur, desigur! Care este cea mai bună alternativă la a nu face nimic? Ați prefera să vă petreceți următorii zece ani simțind aceleași sentimente, gândind aceleași gânduri, având aceleași probleme fizice și emoționale sau ați prefera să pășiți într-o bandă rapidă unde sunt toate posibilitățile?

Reiki este esențial pentru fundație. Seichim este esențial pentru eliberarea rezistenței și dizolvarea formelor de gândire solidificate și a credințelor limitative. Sekhem este creșterea, expansiunea, inovația și creația.

Când înveți Sekhem primești toate cele trei sisteme: Reiki, Seichim și Sekhem.

Când sunteți conectat la toate cele trei sisteme, aveți un set foarte cuprinzător de instrumente. În timp ce Reiki a crescut frecvența energiei noastre colective în ultimii o sută de ani și continuă să o facă, mulți oameni, și în special milenii, sunt acum gata să se miște mai repede decât oricând.

Problemele de sănătate și problema socială cu care ne confruntăm astăzi necesită o tensiune puternică care poate inversa daunele celulare și fiziologice pe care le-am moștenit de la generațiile anterioare.

Când integrăm frecvențele Sekhem, ca grup, vom fi copți și gata să ne acordăm, să primim și să folosim energii de frecvență și mai înaltă care îmbunătățesc lucruri pe care nici Reiki, nici Sekhem nu le pot. Ne schimbăm și evoluăm tot timpul și acest lucru se reflectă în utilizarea energiei și în extinderea sau contracția conștiinței noastre.

Leave a Comment

Your email address will not be published.