Energia Sekhem

Marți seara, la MENTORING PENTRU MAESTRI – a fost Sekhem. Evident, am plecat de la ce a fost Seichim – devenit Sekhem și apoi – Sekhem/All Love! Am vorbit despre minunăția acestui sistem, despre ce anume ne oferă ( de fapt în ce ne transformă lucrul cu această energie) și am ajuns la a discutia, evident, despre Marea Minune – All – Love! Sigur, așa cum toate acestea înseamnă Patrick Sekhem Zeigler – am vorbit mult despre Patrick.

Patrick – Seichim – Seikem – Sekhem – ALL LOVE

Am deviat discuția – acesta este talentul meu sau nontalentul meu de vorbitor – și am ajuns cumva la cât este Sekhem/All-Love de simplu. Evident, l-am citat și pe Vlad Popescu – în România nu vorbim despre Sekhem/All-Love fără a vorbi despre Vlad Popescu care a simțit nevoia – dacă vreți necesitatea, utilitatea de a-l aduce pe Patrick în România. Pe scurt, Sensei Vlad spune despre All-Love că este „tehnica fără tehnică”. Wow! Asta nu e de bine! Pentru unii oameni 1 + 1 = 2 și 2 + 2 = 4. Îmi plac maxim acești oameni! Sunt ordonați, disciplinați, atenți – nu fac lucruri la întâmplare – să nu riște. Aș vrea să fiu ca ei. Eu sunt ca discursul meu! Sar foarte ușor și foarte repede de la un subiect la altul…nu mă concentrez…vreau să spun mai mult decât pot vorbi …și…cred ca sunt greu urmăribilă. Adică iau lucruirle așa cum sunt, de unde sunt…și nu mă concentrez foarte tare. Mi se pare că trebuie să fii și foarte deștept să poți fi atât de atent. Deșteptăciunea nu este o latură a mea cu care să mă pot lăuda.

Însă, oamenii mai deștepți decât mine, vin cu provocări. Trebuie să mă scuture și pe mine cineva. Să mai disciplinez atât cât se mai poate, cât mai am…TIMP!

Patrick spunea la un moment dat – „motivul pentru care noi predăm este ca noi să învățăm.” Îmi place tare asta. Îmi vine mănușă.

Deci, eu vorbeam despre cât de frumos și cât de simplu este All-Love și a venit prima întrebare:

– Ce faceți voi…tu și Patrick, ca să aduceți energia atât de repede în grup? Uneori în 10 secunde? De unde? Trebuie să faceți ceva! Bine voi spuneți că lucrați cu energia noastră, a grupului daar…totuși…!

Am încercat să explic, în felul meu, dar – recunosc, pe măsură ce vorbeam mă speriam și eu de faptul că nu este prea mult de explicat. Au mai fost întrebări despre ce și despre cum se face. Chiar cu sugestia că trebuie să explic mai clar…

Predau în mai multe sisteme și cred despre mine că sunt un maestru complet, că dau multă informație – chiar foarte multă în sisteme cum ar fi Reiki, Karuna Reichi, Gendai și toate pe care le predau atunci cînd sunt cerute. La Reiki pot vorbi trei zile despre un singur nivel. Dar aici…nu despre explicații este vorba. ALL – Love – tehnica fără tehnică – e despre a simți, despre a ne cunoaște, despre experimentare.

Îmi plac oamenii care mă provoacă! Aceștia mă îmbunătățesc! Am nevoie de această îmbunătățire! Și, promit că o să-mi “storcesc” mintea și, în viitorul apropiat voi veni cu o explicație mult mai amplă. Dar nu științifică. Doar amplă!

Până atunci All-Love este despre deschiderea inimii. All-Love este despre a dărui și a primi – iubire! All-Love este despre a depăși starea de parte dintr-un întreg. Este despre a completa întregul. Să fim UNA! Și, Doamne! Mulțumesc pentru că uneori mă inspiri! De fapt o faci tot timpul…eu nu prind toate mesajele.

Oricum…eu la o terapie de grup Sekhem/All-Love, recunosc, nu fac lucruri ieșite din comun. Nu folosesc o tehnică anume. Întotdeauna mă ghidez după grup. E vorba despre cine este la grup, despre cum sunt participanții. Intenția mea este să contribui la armonizarea energiei grupului cu Sursa, cu Soarele și Pământul…să tragem o linie, matematic vorbind(asta pentru a avea o logică clară) și numitorul comun să se numească iubire necondiționată! Pentru că totul pleacă de la convingerea mea clară că toți suntem la fel, că numai experimentând împreună ne putem descoperi pe noi înșine și putem vedea frumusețea umană. Frumusețea ta și frumusețea ta și a ta…frumusețea întregului grup – este și a mea și a întregii lumi.

12 ani cu Patrick m-au convins că este așa, am ajuns să simt că este așa! Poate că aici am un pas înaintea celor care vin pentru prima dată saau…Fiecare om din grupul care se află în fața mea este o coloană de lumină între cer și pământ…fiecare aduce ceea ce trebuie pentru vindecarea lui și a celorlalți. Spuneam că Dumnezeu mi-a dat o sugestie…ca și explicație. Un grup de terapie este ca un vas cu apă în care punem mai multe bomboane. Culori diferite, texturi diferite, gusturi diferite…unele sunt mentolate, punem și o bomboană de ciocolată cu piper, unele sunt efervescente…Acestea se diluează treptat, se dizolvă…și …la un moment dat …avem un singur lichid, o singură culoare și…același gust! E armonie în vasul nostru.

Și, dacă aș avea dreptul să am o așteptare de la o sesiune All-Love – asta ar fi : ARMONIZAREA! Actul unei armonizări este un dar sacru pentru propriul nostru Sine care tânjește să fie liber de orice planificare, orice iluzie, de percepțiile false. Și, in acest context apar și inițierile care sunt spontane, care vin acolo unde le este permis să vină – și trebuie să recunoaștem că această tehnică fără tehnică aduce cele mai frumoase inițieri. Cele mai consistente, mai pline, mai puternice…mai… spectaculoase …Iar nu am cuvinte la mine…nu pot să le descriu…e greu …trebuie să le simți ca să poți înțelege! Sunt, dacă vreți…scurte momente de iluminare! De aceea îmi place să arat lumii Sekhem/All-Love! Căci…ar fi prea tehnic să spun că predau All-Love!

Mi-am amintit că la un curs, Patrick – fiind în aceeași poziție de intervievat – cineva cerea ca pas cu pas să-i fie explicat fenomenul (este un fenomen) – a avut “un moment de iluminare” și a întrebat: Ai fost îndrăgostit? E ca atunci când te indrăgostești. Ce faci când te îndrăgostești? Te poți opri? Nu mergi mai departe pentru că nu ai un manual de îndrăgostire? Nu! Iubești pur și simplu! Cu toată ființa ta! Iubești din fiecare celulă! Ai fluturi în stomac și nu-i poți disciplina! Respirația ta este iubire! Inspiri iubire și expiri iubire! Nici un raționament nu se poate aplica. Ce faci? Te lași! Pur și simplu te lași…în val…și trăiești iubirea!

Deci, dragii mei, nu fac prea mare lucru atunci când conduc un grup de vindecare! Pur și simplu deschid ușile ( a se citi dimensiunile) și ferestrele și permit valului să intre, să ne cuprindă și – asta vă sugerez și vouă să faceți!

De fiecare dată, spăl vasul…pregătesc spațiul în care voi, asemenea unor bombonele să vă puteți dizolva! Dacă este prea puțin și nu îmi merit banii…nu plătiți! Dar…dați-vă șansa de a avea cea mai tare experiență pe care ți-ai putut permite vreodată să o ai! Despe asta este vorba! All-Love este UNICITATE! ORIGINALITATE! EXPERIENTA! IUBIRE NECONDITIONATA! IUBIRE DUMNEZEIASCA! Pentru asta ador să conduc sesiuni All-Love! Sunt necesari și banii daar…aici…nu doar despre bani este vorba! Mă face să mă simt împlinită. Ma face să mă simt utilă. Eficientă…dar nu suficientă…deoarece …în fiecare lună conduc sesiuni All-Love pentru două zile…

Să mă contraziceți dacă puteți…dacă aveți argumente! Odată, Patrick lucra cu o prietenă. Și o tot întreba ce simte…!? Ea, de fiecare dată spunea – NIMIC – Patrick, inegalabil, cu răbdarea lui infinită- născută din iubirea-i infinită…mergea mai departe…și – ce simți? – iar ea – nimic -. Într-un final, Patrick a spus – ok, descrie-mi nimicul! Atunci, draga mea prietenă a început …păi…simt ceva ca un curent prin tot corpul…simt…că-mi vin lacrimi dar sunt furioasă și nu vreau să plâng….și…cutare și…

Și despre asta este vorba! Să fii acolo, să-ți permiți să simți, să-ți dai voie să simți…și să conștientizezi toate acestea! Să-ți permiți să conștientizezi propria simțire… Să nu vii cu lista de obiective pe care ți-ai promis tu să le rezolvi. Că nu despre ceea ce vrea mintea ta este o sesiune All-Love. E ce vrea și cum simte inima ta! Dacă vrei să înveți să-ți asculți inima- asta poți pune pe o listuță.

Atunci când privesc în urma mea și văd cum s-au transformat oamenii care au abordat această cale de evoluție spirituală îmi vine să spun – Mulțumesc Patrick Sekhem Zeigler pentru acest dar minunat pe care ni l-ai oferit!

Eu vin și te întreb: ce simți când aduni 1 + 1 și 2 + 2? Te rog să-mi descrii…clar…etapă cu etapă!

Bine???

Vă iubesc de nu mai pot!

Leave a Comment

Your email address will not be published.