Primul pas spre deschiderea inimii

Două zile pentru inima ta. Pentru sufletul tău. Ce este Sekhem? Sekhem este energia descoperită de Patrick Sekhem Zeigler în Marea Piramidă după ce, o noapte întreagă, a meditat și a fost acordat/ințiat cu această energie. Este descrisă ca fiind foarte blândă dar extrem de puternică. Sekhem înseamnă puterea puterilor. Are o claritate și puritate care facilitează împuternicire, claritate, inspirație, creativitate…etc . Și sete de viață!

Zeița Sekhmet al cărei nume înseamnă Putere sau EA poate – este asociată cu Sekhem ca gardian care protejează această energie sublimă.

All Love este lucrul cu această energie. Patrick, după ce a experimentat și predat Sekhem – ca sistem complet – a simplificat lucrul cu această energie. Legenda, pentru că există o legendă, o puteți citi în cartea pe care m-am străduit să o scriu – ca omagiu maestrului meu – “Cu Patrick Zeigler în pace și armonie” – pe care o puteți comanda și cumpăra direct de la mine și pe care o găsiți și la festivalul din 7 – 10 octombrie! Această energie este cheia care deschide inima spirituală.

Ce se întâmplă atunci când inima ta se deschide?

Sincer nu pot previziona ce se va întâmpla cu tine, dar știu, din experiență, că numai lucruri bune se pot naște din acest proces de umplere a inimii cu iubire necondiționată.

S-ar putea să te simți mai vulnerabil. Asta uneori sperie. Daaar…de ce ar fi atât de rău să fii vulnerabil în fața iubirii?

Această vulnerabilitate a făcut ca Patrick să mă salveze dintr-o situație bolnăvicioasă în care mă aflam.

Patrick, un maestru autentic, un adevărat vindector, un profesor incredibil care m-a expus unor experiențe extraordinare, deschizătoare de inimă. Acest OM care mă învață de fiecare dată când îl întâlnesc – să iubesc necondiționat și cum să trăiesc cu inima deschisă. Nu reguli. Doar iubire. Toată iubirea!

Și, deoarece mi-a plăcut rezultatul muncii sale cu mine, am învățat, învăț în continuare să dau mai departe. Inima mea dorește ca toți oamenii să găsească cheia Sekhem. Toți oamenii să-și deschidă inima și să trăim cu toții… doar în iubire.

Patrick a adus această energie – Sekhem – Puterea puterilor care mi-a dat …mie… puterea de a nu mai lupta cu nimeni și cu nimic. De a primi totul așa cum vine. Această energie imi dă putere să nu ripostez atunci când …unii oameni aleg să mă lovească! Să pot folosi iubirea necondiționată ca pe o armă! Puterea să tind către starea de zen. Descoperă puterea puterilor din inima ta!

Faceți primul pas!

Când faci primul pas spre deschiderea inimii, creezi impuls. Ceea ce urmează este un flux minunat de evenimente, circumstanțe, oameni și experiențe care vă vor ajuta să vă deschideți inima și mai mult.

Tot ce trebuie să faci este să faci primul pas! Acesta este sfatul meu, dacă te simți blocat. Este o cheie a fericirii.

Te aștepăm în familia noastră sâmbătă și duminică.

Leave a Comment

Your email address will not be published.