Sekhem și Reiki

În secolul trecut au fost dezvoltate sisteme de vindecare naturală care ajută la deschiderea canalelor energetice din corp și, de asemenea, la creșterea fluxului de energie și creșterea vibrației Energiei Universale din corp. Aceste sisteme includ și metode de lucru cu această energie pentru a ne vindeca pe noi înșine și pe alții.

Cel mai cunoscut sistem de vindecare naturală este Reiki care a fost dezvoltat în Japonia de Mikao Usui și succesorii săi. Reiki este un cuvânt, evident japonez, care înseamnă – Energie Universală a forței vieții ghidată spiritual . Vindecarea Reiki se realizează prin tratamente practice. Practicianul de Reiki canalizează energia prin palmele sale atât în autovindecare cât și pentru alte persoane. Energia influențează receptorul la nivel fizic, mental, emoțional și spiritual. Deci, Reiki, este o metodă de autovindecare și vindecare naturală prin aplicarea palmelor. Energia Reiki funcționează instant, întotdeauna pentru binele superior al celui care beneficiază de aceasta.

Un alt sistem original de vindecare naturală este Sekhem(cunoscut și sub denumirea de Seichim sau SKHM), a fost descoperit și perfecționat de Patrick Zeigler. Denumirea Sekhem – cuvânt vechi, egiptean care înseamnă Putere. Putere a Energiei Universale. Puterea Puterii! Am putea spune că Sekhem este o formă avansată de Reiki.

Funcționează aproximativ la fel cu Reiki dar cu o vibrație mult mai mare și vindecarea este mult mai profundă. Sekhem accesează energia iubirii necondiționate și izvorăște din centrul spiritual al inimii și lucrează la acest nivel pentru extinderea inimii și ne oferă posibilitatea de a primi și a dărui iubire. Este o cale de accelerare a puterii personale, bazată pe energia Sekhem și determină acordarea la această energie. Spre deosebire de Reiki, Sekhem nu cunoaște grade sau niveluri de inițiere individuale. Asta nu înseamnă că nu avem inițieri. Acestea se întâmplă spontan în timpul experimentării energiei Sekhem, prin acordarea la vibrația superioară conferită de energia Sekhem. Sekhem este un instrument puternic și avansat de eliberare prin dizolvarea blocajelor la nivel emoțional și mental dar și la nivel fizic și spiritual. Fondatorul sistemului, Patrick Zeigler, ne îndeamnă sa lăsăm energia să fie învățător, să permitem acesteia să ne influențeze la toate nivelurile. Să ne abandonăm energiei care activează Conștiința Superioară care va prelua conducerea – aceasta fiind cea care știe cel mai bine unde trebuie să acționeze, ce urmează a fi scos la vindecare. Energia acționează în valuri iar vindecarea se produce în straturi. Deci, nu trebuie să ne planificăm nimic. Nu trebuie să avem așteptări. Să fim doar curioși. Să lăsăm energia să ne surprindă. Nu noi trebuie să ne amintim ce blocaje urmează a fi vindecate. Conștiința Superioară va stabili ordinea. Aceasta știe totul despre blocajele noastre și știe cum și cînd vin la vindecare. Asta nu înseamnă că dacă avem în conștient un blocaj nu lucrăm cu el. Doar că nu trebuie să facem eforturi să descoperim, să ne amintim.

Eliberând blocajele pe care le conținem devenim liberi, creăm spațiu în inima noastră pentru a aduce și mai multă iubire și lumină. Sekhem întruchipează Iubirea și Lumina și acesta este și motivul pentru care Patrick Zeigler a numit All-Love metoda pe care a extins-o prin experimentarea și dezvoltarea sistemului Sekhem. Scopul pentru care participăm la un workshop Sekhem/All-Love este să ne deschidem inima pentru toată iubirea. Eliberând emoții și sentimente care s-au sedimentat în trecut în inima noastră și care ne împiedincă să evoluăm – creăm spațiu pentru a crește în iubire.

Vom aduce la îndeplinire Legea lui Isus de a ne iubi unii pe alții așa cum El ne-a iubit. Total. Necondiționat. În felul acesta Universul ne va rasplăti. Să ne deschidem inima, să o umplem cu iubire și recunoștință și vibrația noastră… va FI! Universul va raspunde pe măsură. Primim iubire – dăruim iubire – iubim Iubirea. Acesta este scopul pentru care lucrăm de câțiva ani cu această energie și scopul pentru care vă invităm să vă dați voie să experimentați. Să vă alăturați nouă.

All-Love, nu este o religie, opinie sau sistem de credință culturală…etc. Este o cale. Spre noi înșine, spre esența noastră. Un mod de a ne armoniza cu noi înșine, de a ne descoperi esența divină, de a ne iubi ca să putem iubi.

Nu trebuie să ne credeți pe cuvânt, experimentați și…convingeți-vă! Noi avem oricum calea noastră. Experimentând am atins iubirea și văzând cum este, simțind mărimea ei – vrem iubirea infinită. Nu ne putem mulțumi cu mai puțin. Chiar dacă este mult. L-am ales pe Patrick învățător, ghid pentru că și-a demonstrat locul de model. Patrick Zeigler, de mai mult de 30 de ani, călătorește în lume și împărtășește experiența sa, dăruind iubire, trezind iubirea în sufletele noastre – iubindu-ne! Nu cred că există un om care, după ce l-a cunoscut, nu s-a simțit atins. E drept că unii au ales altă cale – calea lor – dar nu înseamnă că au fost la fel după conexiunea cu Patrick și metoda Sa de vindecare.

 Vă așteptăm cu toată iubirea noastră la workshop-urile noastre!  Vă oferim iubire și sper că o vom cunoaște pe a voastră.

Leave a Comment

Your email address will not be published.