Workshop Sekhem All Love

Workshop de 2 zile Sekhem/All-Love

Este indicat să purtați îmbrăcăminte lejeră și să aveți papucei de schimb sau …șosete având în vedere că se fac meditații pe saltele. Saltele și pături am eu și sunt suficiente.

Deoarece sunt mai multe persoane care, din motive personale, au solicitat să poată participa o singura zi, noi nu avem nici o problema cu asta. Doar că doua zile inseamnă mai mult decât o singură zi. In cazul acesta se plătește 150 lei.

Ar bine să fie prima zi.

Legat de diferența dintre prima, a doua, a treia și chiar a patra zi Patrick, descriind inițierea ca fiind o strafulgerare, spune: ” Se intamplă în toate cursurile de All-Love inițieri. Energia nu este niciodată reținută sau divizată în niveluri sau grade. Aceasta include, de asemenea, o parte introductivă de doua ore sau de o zi.

”Strafulgerarea” este ”Inițierea Sufletului” care coboară către inima divină. Este una dintre cele mai încântatoare experiențe pe care le putem avea pe această planetă. Această experiență ne permite să simțim, în mod direct, unitatea cu TOTUL.

După aceea, veți ține minte pentru totdeauna această învățătură.

Două zile: Persoana care participă la cursurile de două zile va beneficia de procesul de ”Strafulgerare a Inimii”. În acel curs vor fi prezentate diverse metode pentru a ajuta la curățarea blocajului energetic pentru a facilita mai adânc inițierea -străfulgerarea.

Patru zile: Cursurile de patru zile sunt pentru acei oameni care doresc să aibă parte de o experiență si o conexiune mai adâncită cu ”Valul Cosmic al Iubirii”. Aceste cursuri sunt, de asemenea, pentru acei oameni care doresc să învețe cum să-i ajute pe alții să obțină inițieri, vor să devină profesori.

Chiar dacă nu există niciun nivel pentru All Love, fiecare curs este o experiență unică. Chiar și eu experimentez o nouă perspectivă a vibrației cu fiecare curs pe care-l predau.

Energia însăși este profesorul nostru cel mai bun.”

In workshop-ul nostru noi vom:

– furniza un loc sigur pentru explorarea personală;

– oferi atenție individuală;

– ajuta să deveniți mult mai constienți de ceea ce se intamplă in corpul vostru și cu propriul vostru sistem energetic;

– ajuta să fiți mai conștienți si să traiți in prezent.

Leave a Comment

Your email address will not be published.